Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει απερίφραστα την δημοσίευση των ονομάτων και των διευθύνσεων όσων έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ για ζητήματα που αφορούν το Άλσος και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για μια ενέργεια κατευθυνόμενη, που στοχοποιεί κατοίκους της περιοχής,  προσπαθεί να επιβάλλει ένα γενικότερο κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας, βάζει σε αμφισβήτηση το ίδιο δικαίωμα στην έκφραση. Οι εμπνευστές και υλοποιητές της αναλαμβάνουν σημαντικές ευθύνες. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί ότι τέτοιες  πρακτικές οφείλουν να συναντήσουν την αποδοκιμασία των φορέων της πόλης μας, του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των εμπλεκομένων στο θέμα του γηπέδου. 

Καλούμε τους εργαζόμενους Φιλαδέλφειας να  οργανώσουν την πάλη τους. Μόνο μέσα από το οργανωμένο λαϊκό  κίνημα  μπορεί να δοθεί αποτελεσματική απάντηση στα ζητήματα που αφορούν συνολικά τη ζωή του λαού, να απομονωθούν παρόμοιες ενέργειες.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας να δώσουν τον παρών τους, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ τη Κυριακή 7 Δεκέμβρη στις  5:30 στην Ομόνοια, ενάντια στις νέες αντιδραστικές αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα που προωθούν κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ οι οποίες απειλούν να καταργήσουν στην πράξη το δικαίωμα στη σύνταξη.